Over

Lisa Lafeber | founder Storytale PR

Lisa Lafeber | Founder Storytale PR

Hi there, nice to e-meet you!

Founder van Storytale PR. Nu ik het hardop zeg, zou ik me toch een klein gilletje willen geven. Because I did it! Met mijn eeuwige enthousiasme en welbekende “blije ei” reputatie, heb ik het voor elkaar. Op 21-jarige leeftijd mag ik mijzelf eigenaar noemen van mijn eigen PR Agency, gespecialiseerd in events, social media en influencer marketing. Dit is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen, de afgelopen jaren heb ik hard gewerkt aan het opdoen van kennis en ervaring en het versterken van mijn netwerk. Hoe? Let’s start at the beginning…

Once upon a time… verhuisde ik als 17-jarig meisje naar Tilburg om daar de opleiding Communicatie – International Events, Music and Entertainment Studies te gaan volgen. Zo bleu als maar kon, maar vol passie en nieuwsgierigheid gooide ik mijzelf in het onbekende diepe. Dit was dan ook het moment waar mijn passie voor festivals en organisatie eindelijk tot realiteit kon komen. Beter zelfs: binnen een half jaar bedacht en voerde ik een eigen concept uit op het festival Paaspop. Met vrijwel geen ervaring, maar een bak energie en sterke teamgenoten, sloot ik dit festival weekend af met kippenvel en het gevoel dat ik eindelijk mijn plek in de juiste wereld had gevonden. Als je mij een beetje kent, weet je dat ik na dit festival alles behalve stil heb gezeten. Ik breidde mijn hobby fotograferen uit en stond nog geen jaar later op de Paris Fashion Week als backstage en streetstyle fotografe. Daarnaast werkte ik als evenementen organisator voor Serious Request x 3FM en had ik de unieke kans om stage te lopen bij één van de tofste PR agencies in Amsterdam. Met name deze stage bij MOOI The Agency heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben, zowel op professioneel als persoonlijk gebied. Tijdens deze stageperiode was ik onderdeel van het Fashion en Lifestyle team, waar wij verantwoordelijk waren voor influencer campagnes en pr events voor onder andere Hunkemöller, OMEGA, TI SENTO – Milano en nog vele andere merken. Ik sloot deze periode af met een bak aan ervaring, kennis en netwerk en vertrok naar Maleisië voor een half jaar. Hier heb ik mij nog verder mogen specialiseren in Public Relations en Event Management en mocht ik ook nog genieten van mijn andere grootste hobby: reizen.

En dan komen we uit in het hier en nu, vier jaar later. Alle kennis en ervaring vorm ik nu samen tot één geheel: Storytale PR. Niet alleen mijn kennis en ervaring komt hierin terug, mijn persoonlijkheid en fascinaties vormen de basis voor deze agency. Met een personal touch die vrijwel overal aanwezig is, wil ik verhalen verspreiden op een creatieve en unieke manier. Ik wil de grenzen opzoeken. Samen met jou.

Liefs,

Lisa

%d bloggers liken dit: